Advertisement

Kaan Ayhan Galatasaray - Sassuolo Kaan Ayhan Kararini Verdi Fenerbahce Ve Galatasaray / Kaan ayhan haberleri artınca, tekrardan yazma gereği duyuluyor.

Kaan Ayhan Galatasaray - Sassuolo Kaan Ayhan Kararini Verdi Fenerbahce Ve Galatasaray / Kaan ayhan haberleri artınca, tekrardan yazma gereği duyuluyor.. After the meeting with the italian club sassuolo, the transfer will be completed. Yeni sezon ve şampiyonlar ligi ön eleme maçı hazırlıklarına başlayan galatasaray'da transfer çalışmaları hızla devam ediyor. Selling for 1,5 to arabs. Ancak sassuolo'nun da ikna edilmesi gerekiyor. Galatasaray, kaan ayhan'ı transfer etmek i̇stiyor!

Yeni sezon öncesi göztepe'den alpaslan öztürk ve kasımpaşa'dan aytaç kara'yı kadrosuna katan galatasaray a milli takım'ın. Sassuolo forması giyen milli futbolcu ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. La sua prima stagione non è stata particolarmente brillante. If we don't complete the transfer before 31st then it'll be hard, because his relegation clause ends then. Muhabir resmen açıkladı / kaan ayhan & morutan / galatasaray trasnfer gündemi🔔kanalıma abone olmak i̇çin tıklayın :

Kaan Ayhan Galatasaray Icin Direniyor Ajansspor Com
Kaan Ayhan Galatasaray Icin Direniyor Ajansspor Com from ajssarimg.mediatriple.net
Sassuolo kaan ayhan'ı isteyen takımları açıkladı i̇talya serie a ekiplerinden sassuolo forması giyen kaan ayhan için beşiktaş, galatasaray ve fenerbahçe'nin devrede olduğu açıklandı. Milli futbolcunun kulübü sassoulo, beşiktaş, galatasaray ve fenerbahçe'nin oyuncuyu istediğini resmen açıkladı. Galatasaray, kaan ayhan'la anlaştısassuolo ile sıkı pazarlık pekii paulinho transferi.?taylan antalyalı ve bir tişört meselesi. Ancak sassuolo'nun da ikna edilmesi gerekiyor. Aa met up with kk yesterday in bodrum, he wants to join gs as its his first preference if he moves away but his club wants a bonservis. Kaan ayhan, van aanholt ve moreno. 26 yaşındaki oyuncu ile anlaşan mevcut yönetim, en kısa sürede ayhan'ın forma giydiği serie a ekibi sassuolo'yla da görüşmelere başlamayı planlıyor. Cimbom, i̇talyan ekibi sassuolo ile anlaşmaya çok yakın.

Galatasaray, bir süredir kadrosuna katmak istediği kaan ayhan'ın transferinde büyük bir aşama kaydetti.

Kaan ayhan, im gespräch bei: 26 yaşındaki ulusal futbolcu da muhteşem lig'de forma giymeyi isterken, i̇talyan takımının bu transferi ağırdan alması nedeniyle sürecin uzadığı tespit edildi. Muhabir resmen açıkladı / kaan ayhan & morutan / galatasaray trasnfer gündemi🔔kanalıma abone olmak i̇çin tıklayın : Geçen sezon da bu transferi çok önemsiyordum, bugün de değişen bir şey yok. Seçim heyecanı yaşanan galatasaray'da, bir yandan da planlanan transfer çalışmaları sürüyor. Galatasaray conveyed its official offer for kaan ayhan, the national football player who wears the sassuolo shirt in serie a in italy. Il difensore classe '94 non ha trovato molto spazio, nonostante la sua duttilità. Milli futbolcunun kulübü sassoulo, beşiktaş, galatasaray ve fenerbahçe'nin oyuncuyu istediğini resmen açıkladı. Transfer activity continues in galatasaray. Kaan ayhan transferinde yarış kızışıyor. Aa met up with kk yesterday in bodrum, he wants to join gs as its his first preference if he moves away but his club wants a bonservis. Kaan ayhan'ın sassuolo ile haziran 2024'e kadar kontratı bulunuyor. Galatasaray, bir süredir kadrosuna katmak istediği kaan ayhan'ın transferinde büyük bir aşama kaydetti.

Galatasaray, kaan ayhan'ı transfer etmek i̇stiyor! Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen galatasaray'ın ilgilendiği kaan ayhan, kulübe 'kulübümle anlaşma sağlarsanız benim için yeterli' mesajını gönderdi. Galatasaray, milli takım stoperi kaan ayhan'ı sassuolo'dan 1 yıllığına kiralamak için girişimlerde bulunacak. Transfer activity continues in galatasaray. Galatasaray, bir süredir kadrosuna katmak istediği kaan ayhan'ın transferinde büyük bir aşama kaydetti.

Kaan Ayhan Transferinde Umut Isigi Galatasaray Yeniden Devrede Aspor
Kaan Ayhan Transferinde Umut Isigi Galatasaray Yeniden Devrede Aspor from iaaspr.tmgrup.com.tr
If we don't complete the transfer before 31st then it'll be hard, because his relegation clause ends then. Aa met up with kk yesterday in bodrum, he wants to join gs as its his first preference if he moves away but his club wants a bonservis. Aware of the interest of turkish clubs, the italian team started negotiating with a 5 million euro negotiation for kaan ayhan, while neither galatasaray nor fenerbahçe could reach the numbers sassuolo wanted yet. Galatasaray ve beşiktaş, kaan ayhan transferi için karşı karşıya geldi. Yarın gündem olsun, yine aynı şeyler yazılır. Sassoulo yetkilileri sabah'a yaptıkları özel açıklamada üç büyük kulüpten teklif aldıklarını doğruladı. Kaan ayhan, van aanholt ve moreno. Selling for 1,5 to arabs.

Bu yıl da aynı düşünceyle devam ediyor belli ki.

Sassuolo forması giyen milli futbolcu ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Galatasaray'ın yeni sezon için transferde önceliği stoper bölgesi. Galatasaray, bir süredir kadrosuna katmak istediği kaan ayhan'ın transferinde büyük bir aşama kaydetti. Galatasaray, geçen sezon da transferi için çok uğraştığı milli futbolcu kaan ayhan için yeniden harekete geçmişti. La sua prima stagione non è stata particolarmente brillante. Selling for 1,5 to arabs. 26 yaşındaki oyuncu ile anlaşan mevcut yönetim, en kısa sürede ayhan'ın forma giydiği serie a ekibi sassuolo'yla da görüşmelere başlamayı planlıyor. Il difensore classe '94 non ha trovato molto spazio, nonostante la sua duttilità. Teknik direktör fatih terim'in isteği üzerine beşiktaş'ın da peşinde olduğu milli futbolcu kaan ayhan ile görüşmeler başladı. Stoper mevkisinin yanı sıra sağ bekte de vazife yapan tecrübeli oyuncu, euro 2020'de a ulusal grup teknik yöneticisi şenol güneş tarafından defansif orta saha olarak da kullanılmıştı. After the meeting with the italian club sassuolo, the transfer will be completed. Yeni sezon ve şampiyonlar ligi ön eleme maçı hazırlıklarına başlayan galatasaray'da transfer çalışmaları hızla devam ediyor. Kaan ayhan, van aanholt ve moreno.

26 yaşındaki oyuncu ile anlaşan mevcut yönetim, en kısa sürede ayhan'ın forma giydiği serie a ekibi sassuolo'yla da görüşmelere başlamayı planlıyor. Aware of the interest of turkish clubs, the italian team started negotiating with a 5 million euro negotiation for kaan ayhan, while neither galatasaray nor fenerbahçe could reach the numbers sassuolo wanted yet. Stoper mevkisinin yanı sıra sağ bekte de vazife yapan tecrübeli oyuncu, euro 2020'de a ulusal grup teknik yöneticisi şenol güneş tarafından defansif orta saha olarak da kullanılmıştı. Galatasaray, kaan ayhan'la anlaştısassuolo ile sıkı pazarlık pekii paulinho transferi.?taylan antalyalı ve bir tişört meselesi. Selling maicon with a good performance and value of 4,8m.

Kaan Ayhan Adim Adim Galatasaray A Mega Spor
Kaan Ayhan Adim Adim Galatasaray A Mega Spor from www.megaspor27.com
Selling for 1,5 to arabs. Kaan ayhan, van aanholt ve moreno. Galatasaray, kaan ayhan'ı transfer etmek i̇stiyor! Galatasaray, geçen sezon da transferi için çok uğraştığı milli futbolcu kaan ayhan için yeniden harekete geçmişti. After the meeting with the italian club sassuolo, the transfer will be completed. Seçim heyecanı yaşanan galatasaray'da, bir yandan da planlanan transfer çalışmaları sürüyor. Galatasaray conveyed its official offer for kaan ayhan, the national football player who wears the sassuolo shirt in serie a in italy. Galatasaray , geçen sezon 2.5 milyon euro verip almadığı kaan ayhan için bu sene hem 4 milyon euroyu gözden çıkardı hem de i̇talyanların vereceği karara kaldı.

Kaan ayhan transferinde kulübü sassuolo, oyuncuyu isteyen grupların işini zorlaştırıyor.

Aa met up with kk yesterday in bodrum, he wants to join gs as its his first preference if he moves away but his club wants a bonservis. Bu yıl da aynı düşünceyle devam ediyor belli ki. Kaan ayhan'dan galatasaray'a transfer cevabı. Transfer activity continues in galatasaray. Galatasaray, kaan ayhan'la anlaştısassuolo ile sıkı pazarlık pekii paulinho transferi.?taylan antalyalı ve bir tişört meselesi. Galatasaray, bir süredir kadrosuna katmak istediği kaan ayhan'ın transferinde büyük bir aşama kaydetti. Seçim heyecanı yaşanan galatasaray'da, bir yandan da planlanan transfer çalışmaları sürüyor. Sassuolo kaan ayhan'ı isteyen takımları açıkladı i̇talya serie a ekiplerinden sassuolo forması giyen kaan ayhan için beşiktaş, galatasaray ve fenerbahçe'nin devrede olduğu açıklandı. Bonservis bedeli 6 milyon euro olan milli futbolcunun sassuolo'yla sözleşmesi 2024 yılında bitiyor. Sassuolo forması giyen milli futbolcu ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Milli futbolcunun kulübü sassoulo, beşiktaş, galatasaray ve fenerbahçe'nin oyuncuyu istediğini resmen açıkladı. Galatasaray ve beşiktaş, kaan ayhan transferi için karşı karşıya geldi. Geçen sezon da bu transferi çok önemsiyordum, bugün de değişen bir şey yok.

Posting Komentar

0 Komentar